Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

28 July 2016


Assalamualaikum,

Nak join, sila klik banner diatas.

Thanks Laila sebab tag! Kebetulan masa baca mesej kat cbox, aku ada kat pejabat imegresen tengah buat passport. Sebab next sem ada program universiti pergi Bandung, Indonesia. So bila baca mesej ni, on time kat pejabat imegresen makin terasa berkobar-kobar betul nak ke luar negara tu. Thanks again!

Honestly, dah plan nak beli buku travel kat Pesta Buku Selangor sabtu ni kat SACC Mall, Shah Alam. So this giveaway is a must to join. YEAS YEAS.

Tagged peeps: Lenne

Oh yea, ni kisah beberapa minit lalu sebelum aku habis tulis entry ni. Adik aku kata "Weh aku dah updatekan entry untuk kau".


Dia dah stop blogging lepas tu kacau blog aku. Dia tanya "Agak-agak kalau aku ada blog, aku tulis macam tu ada orang nak baca tak?". Ok ignore je ni.


Good luck!
Kbai




12 comments:

  1. bestnya pergi bandung!

    judging from her writings style she must be a high schooler, right?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tak sabar nak pi Bandung :))

      Btw,my sister is now a uni student tapi zzzzzz lol

      Delete
  2. smoga ada rezeki kan hehehe :D goodluck! TQ sbb sudi join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu la. Youre welcome! Semoga your giveaway meriah :DD

      Delete
  3. goodluck ajan. btw, sumpah kelakar adik awak.hahhaha:)

    ReplyDelete
  4. good luck dear :) adoi tergelak baca entry yang adik awak tolong updatekan hahahaha XD

    ReplyDelete
  5. all the best. bestnyaaa pergi bandung. :D
    bolehlah makan mee bandung + air bandung puas2 HAHHAHA *LAME JOKE

    ReplyDelete
  6. hahaha. nakal lah adik.
    Anyways, good luck sis Ajan =D

    ReplyDelete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  8. jalan2

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama !

    ReplyDelete